Familjenära juridiska tjänster

Skapar trygghet och reducerar risker.

Familjenära juridiska tjänster

Hjälp med det praktiska om du flyttar till Spanien

Vid en flytt till Spanien så finns det många saker att tänka på som lätt kan bli överväldigande. Oavsett om du behöver hjälp med flytten i sig, att skriva in barnen på skola, att folkbokföra alla familjemedlemmar, registrera en bil i Spanien eller att ordna med NIE-nummer till samtliga familjemedlemmar så finns Nordic Property Studio här för dig med snabb och prisvärd hjälp som kan skräddarsys efter era behov.

Motsvarande hjälp kan givetvis även ges för att hantera pappersarbete och försäkringar för de fyrfota familjemedlemmarna.

Familjerätt

Vi rekommenderar alla som äger egendom av betydande värde i Spanien, t.ex. en fastighet, att teckna ett spanskt testamente för denna egendom. Ett svenskt testamente är i och för sig giltigt även i Spanien, men utan ett spanskt testamente för den egendom som finns i Spanien så blir arvskiftet i regel en utdragen, kostsam och påfrestande process i en redan svår stund. Eftersom vi har både svenska och spanska jurister så kan vi även se till att dina nära och kära är skyddade samt ta fram både testamenten och äktenskapsförord för både Sverige och Spanien.

All hjälp kan dessutom ges på svenska.

Erbjudanden

  • Köp och försäljning av bostäder
  • NIE/CIF
  • Turistlicens
  • Testamente
  • Förvaltning av fastigheter

Vill du veta vad vi kan göra för dig?