Om oss

En juristbyrå med personlig prägel.

Kort om Nordic Property Studio

Nordic Property Studio utgörs av ett team professionella jurister med mångsidig expertis inom olika områden. Vårt fokus sträcker sig från att underlätta flytt och etablering till att erbjuda skräddarsydda boendelösningar.

Vi fungerar som våra kunders förlängda arm när det kommer till företags- och myndighetskontakter och kan erbjuda all den assistans och representation som krävs för smidiga transaktioner inom fast och lös egendom samt tillhörande verksamheter. Vårt mål är att göra hela processen så enkel som möjligt för våra kunder genom att erbjuda professionell support och rådgivning genom varje steg på vägen.

Byrån använder molnbaserade programvaror, automatiserade processer och digitala kommunikationskanaler för att effektivisera och förenkla det juridiska arbetet. Det ger fördelar som högre tillgänglighet och bättre kvalitet för både byrån och kunderna.

Våra två grundare

Silvia Llorens Chillón har en spansk juristexamen från Universitat Autònoma de Barcelona och har bland annat arbetat med bostadsnära juridik i både Sverige och Spanien och dessutom med skatterätt och konsumenträtt i Sverige. Förutom sina två modersmål, spanska och katalanska så talar hon flytande svenska och engelska. Med ett stort engagemang och en lysande känsla för detaljer så kommer Silvia att leverera bästa möjliga utfall för de uppdrag du ger henne.

Daniel Gustafsson har en juristexamen från Uppsala universitet. Han har tidigare både bott och studerat i både Spanien och Mexiko och har i Sverige bland annat arbetat med olika rättsområden kring fastighetsöverlåtelser, bostadsnära näringsrätt och konsumententreprenader. Sedan han kom till Spanien har han arbetat med att stötta både mäklare och advokater som hjälper köpare och säljare med sina fastighetsaffärer.

Vår passion genomsyrar det vi gör.

Vill du veta vad vi kan göra för dig?