Nyheter

Välkommen till Nordic Property Studio!

Välkommen till din svenska fullservicebyrå med kontor i Fuengirola! Vi arbetar på hela kusten och oavsett om du vill köpa lägenhet, radhus eller villa i Malaga, Benalmadena, Fuengirola, La Cala de Mijas, Calahonda, Marbella eller Estepona så finns vi här för dig.

Vi som står bakom byrån Nordic Property Studio, heter Silvia Llorens och Daniel Gustafsson.

Silvia Llorens Chillón har en spansk juristexamen från Universitat Autònoma de Barcelona och har bland annat arbetat med bostadsnära juridik i både Sverige och Spanien och dessutom med skatterätt och konsumenträtt i Sverige. Förutom sina två modersmål, spanska och katalanska så talar hon flytande svenska och engelska. Med ett stort engagemang och en lysande känsla för detaljer så kommer Silvia att leverera bästa möjliga utfall för de uppdrag du ger henne.

Daniel Gustafsson har en juristexamen från Uppsala universitet. Han har tidigare både bott och studerat i både Spanien och Mexiko och har i Sverige bland annat arbetat med olika rättsområden kring fastighetsöverlåtelser, bostadsnära näringsrätt och konsumententreprenader. Sedan han kom till Spanien har han arbetat med att stötta både mäklare och advokater som hjälper köpare och säljare med sina fastighetsaffärer.

Välkomna att höra av er!